Neden Ballı Baklava?

Bal, doğal enerji kaynağıdır. Bu nedenle; çocuklar, yaşlılar, sporcular, hasta ve düşkünlerle birlikte, sağlıklı insanlar da balı, severek tüketmektedir.

Bal, kemiklerde, kalsiyumun, kemiğe bağlanmasını artırmaktadır. İştah artırmakta, enerji ve direnç kazandırmaktadır. Balın, besin değeri ve insana şifa olmasının yanısıra; olağanüstü bir özelliği de antibakteriyel etkenliğidir.

Balın faydası saymakla bitmez; Bal Kilo Vermeye Yardımcı olur, Sindirim Sistemi Sağlığı İçin Faydalıdır, Saç Sağlığını Koruyarak dökülmeleri azaltır, göz sağlığı için etkilidir, Yanıkların Hızlı İyileşmesini sağlar, uykusuzluğu giderir, Öksürüğe Faydalıdır: genellikle spor yapanlarda olışan Kas Yorgunluklarını Giderir, ayrıca içerisindeki yararlı vitaminler sayesinde enerji sağlayarak insanın direncini arttır.

Ayrıca; Kutsal Kitabımız Kur'an'daki "bal insanlar için şifadır" ayeti ile doğa üstü olan bu gıdanın, insanlar için şifa olduğu kaydedilmiştir.

Evet biz de bu mucize besini, sultanların tatlısı sofraların sultanı, olan baklavayla birleştirerek ortaya eşi benzeri olmayan bir ürün elde ederek, damak zevkinize sunduk.

Özellikle Diyabet adayı olup şeker tüketmeyen kişilerin, form tutanların ve damakta farklı bir lezzet arayanların vazgeçemeyeceği altın değerinde bir tat ürettik. Normal baklavaya göre kalorisi daha düşük olan ballı baklava, ayrıca kolesterol problemi olanlar için zeytinyağlı olarakta üretilerek müşterilerimize farklı tatlar sağlamaktayız. İçerdiği besin değerleriyle diyet ve sağlık uzmanların önerdiği, Antep fıstığıyla taçlandırılan ballı baklava, sıfır şeker ve düşük kaloriyle tüketicilere maksimum lezzet sunuyor.